SAFE LIFTING

Banen bij Safe Lifting

safe lifting

De toekomst opheffen

On & Offshore professionals gebruiken Safe Lifting Europe om hijs- en takelapparatuur te huren voor korte of lange termijn. Safe Lifting is gespecialiseerd in de sector voor zwaar hijswerk, een van de meest dynamische en veeleisende markten ter wereld, en werkt samen met de beste fabrikanten in de hijsindustrie om oplossingen te leveren voor elke capaciteit. Of het nu gaat om een krachtmeetinstrument, spreader beam, shackle of ander gereedschap voor onder de haak, alle producten van Safe Lifting worden geleverd met de veiligheidscultuur van de on- & offshore-markt in gedachten; onderhoud, training en opleidingsprogramma’s van wereldklasse ondersteunen elke bestelling.

safe lifting

WERKEN BIJ SAFE LIFTING

Word lid van Safe Lifting en verbeter uw carrière in maritieme uitmuntendheid. Ervaar een werkplek die gericht is op veiligheid, innovatie en professionele groei.

safe lifting

Carrière

Safe Lifting: Waar je carrière stijgt. Kom bij ons werken in een maritieme omgeving waar veiligheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

safe lifting

onze openstaande vacatures

Open job positions

Are you ready to elevate your career in the maritime industry? Safe Lifting, a leading name in maritime lifting solutions, is inviting dynamic and dedicated professionals to join our talented team.

Why Safe Lifting?

  • Safety First: We prioritize the well-being of our team, creating a secure and supportive workplace.
  • Innovation Hub: Be part of a company that values creativity and fosters an environment where innovative ideas thrive.
  • Global Impact: Contribute to projects with international significance, shaping the future of maritime lifting.
  • Collaborative Culture: Join a team that values collaboration, diversity, and the collective pursuit of excellence.
  • Professional Growth: Safe Lifting is not just a workplace; it’s a platform for your career to flourish. We invest in our team’s development and provide opportunities for continuous learning.

Interested?

Submit your application to jobs@safelifting.eu, or give us a call at +31 10 434 6333. If you’re passionate about safety, innovation, and making a significant impact in the maritime industry, Safe Lifting is the place for you.

Embark on a journey where your career reaches new heights. Join Safe Lifting today!

VIEW VACANCY

Please wait...

Wat onze collega's zeggen

"Bij Safe Lifting heb ik meer gevonden dan alleen een werkplek - het is een gemeenschap die gedreven wordt door uitmuntendheid. De nadruk op veiligheid is ongeëvenaard en creëert een veilige en coöperatieve omgeving. De toewijding van het bedrijf aan de groei en innovatie van werknemers maakt het niet zomaar een baan, maar een bevredigende reis. Ik ben er trots op deel uit te maken van Safe Lifting, waar carrières floreren en kameraadschap bloeit."

CALL ME back