SAFE LIFTING

Over ons

safe lifting

De toekomst opheffen

On & Offshore professionals gebruiken Safe Lifting Europe om hijs- en takelapparatuur te huren voor korte of lange termijn. Safe Lifting is gespecialiseerd in de sector voor zwaar hijswerk, een van de meest dynamische en veeleisende markten ter wereld, en werkt samen met de beste fabrikanten in de hijsindustrie om oplossingen te leveren voor elke capaciteit. Of het nu gaat om een krachtmeetinstrument, spreader beam, shackle of ander gereedschap voor onder de haak, alle producten van Safe Lifting worden geleverd met de veiligheidscultuur van de on- & offshore-markt in gedachten; onderhoud, training en opleidingsprogramma’s van wereldklasse ondersteunen elke bestelling.

safe lifting

MARITIEME

Onderscheiden in Maritime Rental Excellence, staat Safe Lifting als de ongeëvenaarde leider in het leveren van top-notch oplossingen voor al uw maritieme apparatuur behoeften. Met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie stellen we de norm voor uitmuntendheid in de industrie. Verhoog je maritieme ervaring met de beste in het vak.

safe lifting

Vertrouwd

Eindgebruikers van Safe Lifting hebben vertrouwen in het merk en zijn vertegenwoordigers om alleen apparatuur van wereldklasse te leveren. Bij elke bestelling wordt grondig overlegd, zodat de geleverde producten speciaal voor de betreffende toepassing worden ontworpen. Experts voeren kwaliteitscontroles (QA) uit voordat hijs- en hefgereedschap de fabriek verlaat en bij terugkomst.

Wat onze klanten zeggen

"In de wereld van het maritieme hijsen staat Safe Lifting als een baken van betrouwbaarheid en kwaliteit. Hun toewijding om de verwachtingen van de klant te overtreffen en het leveren van topservice maken van hen de eerste keuze voor alle hijsbehoeften in de maritieme sector. We bevelen hen ten zeerste aan en kijken ernaar uit om met hen samen te werken voor toekomstige projecten."

CALL ME back